Cuina d’arrel amb sempiterna evolució.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ A L’USUARI
Verónica Ortega Rodríguez, com a Responsable del Tractament, us informa que, d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), tractarem les vostres dades tal com es reflecteix en aquesta Política de Privacitat.

En aquesta Política de Privacitat, describim com recopilem les vostres dades personals, per què ho fem, què en fem, amb qui les compartim, com les protegim i les vostres opcions respecte al tractament de les vostres dades personals.

Aquesta Política s’aplica al tractament de les vostres dades personals recopilades per l’empresa per a la prestació dels seus serveis. En acceptar les mesures d’aquesta Política, esteu donant el vostre consentiment per al tractament de les vostres dades personals tal com es defineix en aquesta Política.

CONTACTE
Denominació social: Verónica Ortega Rodríguez
Nom comercial: Verónica Ortega Rodríguez
CIF: 47683265X
Domicili: C/Mossen Anton s/n 25450
L’Albi, Lleida
Correu electrònic: hola@calamargarida.com

PRINCIPIS CLAU
Sempre hem estat compromesos a prestar els nostres serveis amb el més alt grau de qualitat, la qual cosa inclou tractar les vostres dades amb seguretat i transparència. Els nostres principis són:

Legalitat: Només recopilarem les vostres dades personals per a fins específics, explícits i legítims.

Minimització de dades: Limitem la recollida de dades de caràcter personal al que és estrictament rellevant i necessari per als fins per als quals s’han recopilat.

Limitació de la finalitat: Només recollirem les vostres dades personals per als fins declarats i només segons les vostres preferències.

Precisió: Mantindrem les vostres dades personals exactes i actualitzades.

Seguretat de les dades: Aplicarem les mesures tècniques i organitzatives adequades i proporcionals als riscos per garantir que les vostres dades no pateixin danys, com divulgació o accés no autoritzat, destrucció accidental o il·lícita o pèrdua accidental o alteració, i qualsevol altra forma de tractament il·lícit.

Accés i rectificació: Disposem de mitjans perquè accediu o rectifiqueu les vostres dades quan ho considereu oportú.

Conservació: Conservem les vostres dades personals de manera legal i apropiada i només mentre sigui necessari per als fins per als quals s’han recopilat.

Transferències internacionals: Quan sigui el cas que les vostres dades s’hagin de transferir fora de la UE/EEE, es protegiran adequadament.

Tercers: L’accés i transferència de dades personals a tercers es realitzen d’acord amb les lleis i reglaments aplicables i amb les garanties contractuals adequades.

Màrqueting directe i galetes: Complim amb la legislació aplicable en matèria de publicitat i galetes.

RECOLLIDA I TRACTAMENT DE LES VOSTRES DADES PERSONALS
Els tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar són:

Dades de caràcter identificatiu.

També recopilem de forma automàtica dades sobre la vostra visita al nostre lloc web segons es descriu a la política de galetes.

Sempre que sol·licitem les vostres dades personals, us informarem clarament de quines dades personals recopilem i amb quin propòsit. En general, recopilem i tractem les vostres dades personals amb la finalitat de:

Proporcionar informació, serveis, productes, informació rellevant i novetats en el sector.

Enviament de comunicacions.

LEGITIMITAT
D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les vostres dades personals podran ser tractades sempre que:

Hàgiu donat el vostre consentiment per als efectes del tractament. Òbviament, podreu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment.

Per requeriment legal.

Per existir un interès legítim que no es vegi menoscabat pels vostres drets de privacitat, com ara l’enviament d’informació comercial ja sigui per subscripció a la nostra newsletter o per la vostra condició de client.

Per ser necessària per a la prestació d’algun dels nostres serveis mitjançant relació contractual entre vosaltres i nosaltres.

COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS
Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb Verónica Ortega Rodríguez per a la prestació dels diversos serveis en qualitat d’Encarregats del Tractament. L’empresa no realitzarà cap cessió, llevat per obligació legal.

ELS VOSTRES DRETS
Pel que fa a la recollida i tractament de les vostres dades personals, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per:

Accedir a les vostres dades personals i a qualsevol altra informació indicada a l’Article 15.1 del RGPD.

Rectificar les vostres dades personals que siguin inexactes o estiguin incompletes d’acord amb l’Article 16 del RGPD.

Suprimir les vostres dades personals d’acord amb l’Article 17 del RGPD.

Limitar el tractament de les vostres dades personals d’acord amb l’Article 18 del RGPD.

Sol·licitar la portabilitat de les vostres dades d’acord amb l’Article 20 del RGPD.

Oposar-vos al tractament de les vostres dades personals d’acord amb l’article 21 del RGPD.

Si heu atorgat el vostre consentiment per a alguna finalitat concreta, teniu dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la vostra retirada.

Podeu exercir aquests drets enviant una comunicació, motivada i acreditada, a l’adreça de correu electrònic hola@calamargarida.com.

També teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control competent (www.aepd.es) si considereu que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

INFORMACIÓ LEGAL
Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta Política està subjecta a revisions periòdiques i l’empresa pot modificar-la en qualsevol moment.