Ir al contenido
Cuina d’arrel amb sempiterna evolució.
Carta
Menú del Día
Menú Cap de Setmana
Postres
El restaurant
Actualitat
Contacte
Menú
Carta
Menú del Día
Menú Cap de Setmana
Postres
El restaurant
Actualitat
Contacte
Reserva ara
Menú diari 15€
Divendres 16 de juny
Primers / Primeros
Amanida de tomata, ceba amb tonyina i seitons / Ensalada de tomate, cebolla con atún y boquerones
Macarrons bolonyesa i formatge curat / Macarrones boloñesa y queso curado
Vaporada de musclos / Vaporada de mejillones
Llenties estofades / Lentejas estofadas
Ou, bolets i espàrrecs de marge / Huevo, setas y espárragos de margen
Canalons de I'àvia (súp 5€) / CanaIones de la abuela
Amanida de formatge de cabra (súp 4,5€) / Ensalada de queso de cabra
Segons / Segundos
Costella de porc duroc al forn / Costilla de cerdo Duroc al horno
Filet de gallineta amb salsa / Con salsa
Llibrets de llom / Libritos de lomo
A la brasa: Conill / Conejo O guatlles / guallas
Peus de porc a la brasa amb la seva guarnició (súp 3.5€) de cerdo a la brasa
Bacallà gratinat amb all i oli (Súp 8€) Bacalao gratinado con all i oli
Postres
Logurt natural de la fageda
Flam de la casa
Fruita natural
Gelat de xocolata
Braçet de crema
Cremos de xocolata blanca i fruits vermells +2.5€
Bodega
Aigua mineral
Vi Blanc , negre
Reserva ara