Cuina d’arrel amb sempiterna evolució.

Menú diari 15€

Divendres 16 de juny

PHOTO-2023-01-03-18-40-53

Primers / Primeros

Amanida de tomata, ceba amb tonyina i seitons / Ensalada de tomate, cebolla con atún y boquerones

Macarrons bolonyesa i formatge curat / Macarrones boloñesa y queso curado

Vaporada de musclos / Vaporada de mejillones

Llenties estofades / Lentejas estofadas

Ou, bolets i espàrrecs de marge / Huevo, setas y espárragos de margen

Canalons de I'àvia (súp 5€) / CanaIones de la abuela

Amanida de formatge de cabra (súp 4,5€) / Ensalada de queso de cabra

Segons / Segundos

Costella de porc duroc al forn / Costilla de cerdo Duroc al horno

Filet de gallineta amb salsa / Con salsa

Llibrets de llom / Libritos de lomo

A la brasa: Conill / Conejo O guatlles / guallas

Peus de porc a la brasa amb la seva guarnició (súp 3.5€) de cerdo a la brasa

Bacallà gratinat amb all i oli (Súp 8€) Bacalao gratinado con all i oli

Postres

Logurt natural de la fageda

Flam de la casa

Fruita natural

Gelat de xocolata

Braçet de crema

Cremos de xocolata blanca i fruits vermells +2.5€

Bodega

Aigua mineral

Vi Blanc , negre