Cuina d’arrel amb sempiterna evolució.

Nuestra Carta

IMG_0501

Som-hi!!

Amanida de I'horta

10.50€

Amanida catalana

12.00€

Tomata rosa, ceba de Figueres, ventresca i anxoves amb OVE

14.00€

Bacallà esqueixat, les seves horta liases i tomata ratllada amb OVE

18.00€

Carpaccio de presa ibèrica, foie mi- cuit, moresc i oli tofonat

17.00€

Pernil ibèrica i pa torrat

18.00€

Zamburinyes amb all i olí de mel i pols de kikos (4 unitats)

15.80€

La nostra brava (amb l'original salsa brava i all i oli

3.50€

Alberginia, sobrassada, mel i parmesà

10.50€

Ous estrellats amb pernil ibàric i padrons

14.00€

Cargols a la llauna

15,50€

Canalons de I'àvia

10,50€

Canalons de pollastre de corral, foie i tofona amb crema tartufata

18,50€

Del mar

Llom de bacallà gratinat amb all i olí de codony

15.00€

Romesquet de Cloïses

18.00€

Turbot al forn, amb Oli picantet d'all fregit i bitxo

23.00€

Gambes, allada,ou i papada cuinada 26 hores

14.00€

Pop a la brasa, pebre vermell fumat i OVE

19.50€

Popets saltats, all i iulivert i tomata especiada

12.50€

Salmó planxat i salsa de gingebre

13.50€

Carns

Llonganissa a la brasa

10.00€

Entrecot de vedella Premium Irlanlada

19.00€

Mitiana de vedella gallega (500-6OOgr aprox)

24.00€

Costella de Angus a 50 hores lacada amb Pedro Ximenes i patata especiada

22.00€

Xai a la brasa(cuixa, costella i ronyonada)

16.00€

Peus de porc a la brasa

11.00€

Espatlla de xai amb dos coccions

18.50€