Ir al contenido
Cuina d’arrel amb sempiterna evolució.
Carta
Menú del Día
Menú Cap de Setmana
Postres
El restaurant
Actualitat
Contacte
Menú
Carta
Menú del Día
Menú Cap de Setmana
Postres
El restaurant
Actualitat
Contacte
Reserva ara
Nuestra Carta
Som-hi!!
Amanida de I'horta
10.50€
Amanida catalana
12.00€
Tomata rosa, ceba de Figueres, ventresca i anxoves amb OVE
14.00€
Bacallà esqueixat, les seves horta liases i tomata ratllada amb OVE
18.00€
Carpaccio de presa ibèrica, foie mi- cuit, moresc i oli tofonat
17.00€
Pernil ibèrica i pa torrat
18.00€
Zamburinyes amb all i olí de mel i pols de kikos (4 unitats)
15.80€
La nostra brava (amb l'original salsa brava i all i oli
3.50€
Alberginia, sobrassada, mel i parmesà
10.50€
Ous estrellats amb pernil ibàric i padrons
14.00€
Cargols a la llauna
15,50€
Canalons de I'àvia
10,50€
Canalons de pollastre de corral, foie i tofona amb crema tartufata
18,50€
Del mar
Llom de bacallà gratinat amb all i olí de codony
15.00€
Romesquet de Cloïses
18.00€
Turbot al forn, amb Oli picantet d'all fregit i bitxo
23.00€
Gambes, allada,ou i papada cuinada 26 hores
14.00€
Pop a la brasa, pebre vermell fumat i OVE
19.50€
Popets saltats, all i iulivert i tomata especiada
12.50€
Salmó planxat i salsa de gingebre
13.50€
Carns
Llonganissa a la brasa
10.00€
Entrecot de vedella Premium Irlanlada
19.00€
Mitiana de vedella gallega (500-6OOgr aprox)
24.00€
Costella de Angus a 50 hores lacada amb Pedro Ximenes i patata especiada
22.00€
Xai a la brasa(cuixa, costella i ronyonada)
16.00€
Peus de porc a la brasa
11.00€
Espatlla de xai amb dos coccions
18.50€
Reserva ara