Ir al contenido
Cuina d’arrel amb sempiterna evolució.
Carta
Menú del Día
Menú Cap de Setmana
Postres
El restaurant
Actualitat
Contacte
Menú
Carta
Menú del Día
Menú Cap de Setmana
Postres
El restaurant
Actualitat
Contacte
Reserva ara
Nuestra Carta
Som-hi!!
Amanida de I'horta
10.50€
Amanida catalana
12.00€
Tomata rosa, ceba de Figueres, ventresca i anxoves amb OVE
14.00€
Bacallà esqueixat, tomata ratllada amb OVE
18.00€
Carpaccio d'angus, foie mi- cuit, moresc i oli tofonat
16.00€
Pernil ibèric i pa torrat
18.00€
Stracciatella de burrada, nactarina i pesto
11.00€
La nostra brava (amb l'original salsa brava i all i oli
3.50€
Alberginia, sobrassada, mel i parmesà
10.50€
Ous estrellats amb pernil ibèric i padrons
14.00€
Cargols a la llauna
16,00€
Canalons de I'àvia
10,50€
Canalons de pollastre de corral, foie i tofona amb crema tartufata
18,50€
Del mar
Llom de bacallà gratinat amb all i olí de codony
15.00€
Romesquet de Cloïses
18.00€
Turbot al forn, amb Oli picantet d'all fregit i bitxo
23.00€
Sèpia i gambes a la planxa
13.5€
Pop a la brasa, pebre vermell fumat i OVE
19.50€
Popets saltats, all i iulivert i tomata especiada
12.50€
Cua de rap a la brasa amb patata al forn i romesco
Carns
15.5€
Entrecot de vedella (350gr aprox)
19.00€
Llonganissa a la brasa
12.00€
Mitjana de vedella a la pedra (6OOgr aprox)
24.00€
Costella de vedella a 50 hores amb Pedro Ximenes i patata especiada
22.00€
Anec confitat amb salsa de taronja
16.00€
Xai a la brasa (cuixa, costella i ronyonada)
16.00€
Pollastre a la brasa
8.50€
Peus de porc a la brasa
11.00€
Espatlla de xai rustida
18.50€
Reserva ara