Cuina d’arrel amb sempiterna evolució.

Nuestra Carta

IMG_0501

Som-hi!!

Amanida de I'horta

10.50€

Amanida catalana

12.00€

Tomata rosa, ceba de Figueres, ventresca i anxoves amb OVE

14.00€

Bacallà esqueixat, tomata ratllada amb OVE

18.00€

Carpaccio d'angus, foie mi- cuit, moresc i oli tofonat

16.00€

Pernil ibèric i pa torrat

18.00€

Stracciatella de burrada, nactarina i pesto

11.00€

La nostra brava (amb l'original salsa brava i all i oli

3.50€

Alberginia, sobrassada, mel i parmesà

10.50€

Ous estrellats amb pernil ibèric i padrons

14.00€

Cargols a la llauna

16,00€

Canalons de I'àvia

10,50€

Canalons de pollastre de corral, foie i tofona amb crema tartufata

18,50€

Del mar

Llom de bacallà gratinat amb all i olí de codony

15.00€

Romesquet de Cloïses

18.00€

Turbot al forn, amb Oli picantet d'all fregit i bitxo

23.00€

Sèpia i gambes a la planxa

13.5€

Pop a la brasa, pebre vermell fumat i OVE

19.50€

Popets saltats, all i iulivert i tomata especiada

12.50€

Cua de rap a la brasa amb patata al forn i romesco

Carns

15.5€

Entrecot de vedella (350gr aprox)

19.00€

Llonganissa a la brasa

12.00€

Mitjana de vedella a la pedra (6OOgr aprox)

24.00€

Costella de vedella a 50 hores amb Pedro Ximenes i patata especiada

22.00€

Anec confitat amb salsa de taronja

16.00€

Xai a la brasa (cuixa, costella i ronyonada)

16.00€

Pollastre a la brasa

8.50€

Peus de porc a la brasa

11.00€

Espatlla de xai rustida

18.50€